Ifrån himlen regnar det äppelblommor och jag sitter här.

 På trappan, bland hinkar och byttor fyllda med rosa, vitt och blått. Jag sitter där nu, tittar och pustar ut. Sörplar på en iskall smoothie och funderar på om det är åska på gång? Oavsett, så mår jag gott där jag sitter.

IMG_7948 IMG_7949IMG_7986IMG_7954

Och precis i samma sekund som jag tänkte säga att det är varmt, småkvavt men väldigt lugnt. Då blåser det upp till storm och det blir mörkt. Det höga gräset ute på åkern formas till ett stormande hav och helt plötsligt är den där überperfekt klippta gräsmattan, helt vit. Av äppelblom. Men oavsett. Så har jag det bra där jag sitter.


IMG_7972 IMG_7976 IMG_7975

Jordgubbssmoothie. Svårslaget. Särskilt nu, när jag behöver energi inför att vårt sommarhemma ska bli inför helgen-städat. Men jag är taggad. Såpan och den nyinköpa, turkosa trasan väntar. Men bara en liiten, liiten stund till ska jag sitta här, det är ju så mysigt. Och jag har bra skydd ifrån mattorna som hänger ute på broräcket.

IMG_7989

Värst vilket växlande väder alltså. Ena sekunden strålande sol. Och nu är det sådär sommarmörkt. Det är så ljust här i norr nu, så även när det blir natt, eller som nu att solen går bakom svarta moln, så är det ändå så ljust. Det, är ett sommartecken!

Från sol till sommarmörkt. Det regnar äppelblom ifrån himlen. Och här sitter jag. Tänk att man kan älska ett hus så.

Efter bara en vecka som vänner.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4