Ja, vad ska man säga?

Han är helt makalös, den där bäbisen. Slutar aldrig förvånas. 13 veckor idag. Jag och M bara tackar och tar emot allt som vår lilla prins ger oss. Glädje och kärlek i mängder och sen den där sömnen han redan ifrån början bjudit på men som nu är helt ljuvlig. I morse fick vi sovmorgon till nio. Och sedan väntade en timmes mys i sängen. Jag och Liten låg och sjöng medan pappan dukade fram frukost. Vilken start på den här lördagen.

Helt klart värd en familjeselfie…

IMG_0005_wm


Alltsåå… M och miniM. Mina män i livet. Love you!

Nu ska jag och Liten dra iväg till Mäjadalen. Det är han och jag idag. Pappan ska på vift. Bra vift. Här närmast väntar backpass för mig och Storan. Jag kliver i pt-rollen och är taggad till tänderna. Tjoho! Liten ska hejja på oss har han sagt.

En lördag med världens bästa start. Det här kan bara bli en bra dag. Så är det!

GOD LÖRDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4