Det är tisdagmorgon. IMG_8966 Utanför sovrumsfönstret studsar en Bambi.

Men vad i Göta Petter är det här, egentligen? 8 fesna grader ”varmt”, regn och storm. Vädret. Inget man kan råda över, så det är lika bra att göra det bästa, bästa av situationen. Dra på fläktelementen på max, släpa med täcket ut i köket och upp i kökssoffan och sörpla varmt morgonkaffe. Utan brådska. Inte alls pjåkigt, faktiskt. Men det vore ju himla mysigt om sommaren kom tillbaka, också.

Min frukost.

IMG_8969

A-fil med finax pumpa- och solrosmüsli och nektarin.

IMG_8970

Ett glas juice och ägg.

IMG_8972

Och kaffe och en risis med massa smör och ost på.

IMG_8979

En typiskt frukost för mig just nu. Ja,  Jag gillar mjukt bröd också, som ni ju vet vid det här laget. Men vi har ingen micro här i huset, så för att det ska hinna tinas bröd ifrån frysen, så måste det tas fram kvällen innan. Och det glöms. Typ jämt. Men gör inte så mycket.

Och bredvid mig?

IMG_8980

Där ligger han. Minimannen. Och sover sin obligatoriska när mamma och pappa äter frukost då sover jag på kökssoffan-lur. Bredvid sig har han Håkan som skyddar med sina långa öron. Dom är kompisar dom där två. Fint att se.

Tro vad vi ska hitta på idag? Värme känns lockande, så jag tror helt sonika att jag drar på ugnen och kör ett bakrace. Minipizzor och kanske en brödsort. Det vore väl något!

På återseende!

-Tills dess: ha det gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4