Och nu är det kväll. Ja, natt till och med.

Vi har ganska nyss landat vid det där smultronstället som jag håller så varmt om hjärtat. Vill du veta var jag är, så kan du klicka HÄR. Nu tänker jag inte säga så mycket mer ikväll. Jag ska njuta av lugnet här och att det i morgon är midsommar. Det är lugnt på vattnet och fåglarna sjunger. Trots mulen himmel, så är det ljust. Älskade norrlandsljus. Sommarljuset.

Men alltså, vi har varit ett bra team idag, det må jag säga.

IMG_9258_wm

M, miniM och jag. Vi lämnade huset så prydligt, så. Sopade trappen det sista vi gjorde. Vi har trimmat runt hela stora gården, tvättat all tvätt, putsat fönster, packat väskor, bäddat rent i sänghavet. Pärlan, bilen,  är nystädad och skiner som bara den. Sen är förstås hela huset städat också och doftar såpa. Och innan vi packade in oss, med alla miljarders pinaler, i bilen, så tränade jag och M ett grisigt pass.  Ja, så sen drog vi iväg, med allt ifrån barnvagn, minipizzor och en massa Liten-saker, till ingredienser till något som ska bli en koladröm, springskor och en gitarr till helgens allsång. Tacka vet jag listor, så man kommer ihåg allt och slipper hålla i huvudet. Och listor, som det dessutom står ett enda stort check på. Check, check, check.

IMG_9288

Den randiga älskade har varit helt ovetandes om allt fejjande idag. Precis som det ska vara. Hans vakentid är den bästa tiden vi vet, så då har vi dansat runt i köket till vår nya favoritmusik, sjungit och legat på kökssoffan och filosoferat. Och när Liten sovit, då har päronen gått an som galningar. Så det är två trötta päron som nu kryper ner i sköna sängen. Ja, bäbisen är också trött. Sover här bredvid. Och det finns ingen vackrare syn.

Nu ser vi fram emot morgondagen.

Godnatt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4