Visst är det alltid såhär?

Efter intensiva dagar med massor av hjärtenära människor runtomkring, full rulle och något att göra precis varje, varje minut. Visst är det alltid så att man känner sig lite tom. När det är över, liksom? Som om orden gömmer sig där innanför och man känner sig lite moloken, som mamma säger.

IMG_9463

Det är måndag idag. Jag har lyckan att få vara nära mina två älskade. Inte behöva släppa iväg en till jobb eller så. Jag är otroligt tacksam över den här sommaren, som består av oceaner av tillsammanstid. Det är den värdefullaste tiden för oss. Och vi unnar oss den typen av tid, en hel sommar faktiskt. Vi vill ha det så och har möjligheten till det. Det känns fantastiskt.

Så idag är det måndag. Jag känner mig lite tom på ord, men varm i hjärtat efter en härlig midsommarhelg. Den som var tillsammans med mina älskade päron och som avslutades hos mina fina svärpäron. Det är helt okej att känna såhär. Snart startar motorn igen. Tills dess ligger jag på kökssoffan en stund extra. Sörplar kaffe och väntar på att Liten ska vakna. Jag längtar efter honom. Minimannen som slog till och sov 7,5 timme i streck i natt, åt och somnade om. Lyxig natt, svar ja!

Sommaren står och huttrar bakom hörnet. Ombäddad av moln och den där ihärdiga blåsten. Det vore minst sagt småmysigt, om den ville släppa loss snart. Skaka rumpa och bjuppa på sol! Visst?

Hörs snart igen.

– tills dess; ta hand om Er!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4