Ja. Många bäckar små..

Och så den tar jag! Men nu räcker det. Nämen, bara den också! Och den där, den kan jag bara inte låta bli! Martin? Tycker du jag ska köpa den här? 

Ja. Sådär håller jag på. Mannen skakar på huvudet samtidigt som han lotsar mig igenom hans plånka, eftersom han själv har famnen full av en älskad Liten som snor huvudet åt alla håll och försöker loppa, han med. Att gå på loppis…jag älskar det. Nu har det blivit några intensiva dagar. Och idag inser jag att det har blivit en hel del loppat.

Titta här

IMG_0219 IMG_0222 IMG_0225 IMG_0226 IMG_0229 IMG_0235 IMG_0242 IMG_0253
IMG_0254Ett dussin söta intesilverskedar. Ett helt gäng assietter så vi kan ha kalas med  hela högen. 10 barnböcker till Liten. Lite smågulligt ”krafs” Och så den där barnsängen också. Och ett gammalt pottskåp, bara liiite krackelerad i färgen. Ett par kockumsgrejer. Nån ljusturkos kökshandduk. Och en tvättkorg på toppen av allt det där.

Härliga tider!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4