… ja, den var inget att leka med.

Men det var ett bra pass. Det var det! Om man vill känna mjölksyra, puls och spagettiskropp, kommer här ett nytt pyramidpass. Redskap du behöver? – Kroppen och ett TRX-band. Om du klickar HÄR får du beskrivning på vad TRX är . Vi (läs: mannen) har gjort två egna ”TRX”-band, som kostade typ 171 kronor att göra. Istället för dom man köper i affären… för 2000 typ (!). Den, du!

En Gotlandspyramid:

10 Burpees

20 Omvända flies i TRX

30 Plankan med knäindrag, i TRX

40 Utfallshopp

50 Utfall i TRX (25 vänster ben, 25 höger ben) + 10 Burpees

40 Utfallshopp

30 Plankan med knäindrag, i TRX

20 Omvända flies i TRX

10 Burpees

Det är bara hänga upp bandet och tuta och köra. Kör hela pyramiden, med så lite vila mellan övningarna som det bara är möjligt. Det är jobbigt. Svinjobbigt. Och det är meningen!

När du gjort pyramiden, då kan du vila några minuter. Sen kör du igen, en halv eller en hel pyramid, eller hur du vill. Igår körde vi en pyramid, plus en hel till, där vi även lade till 50 utfall i TRX på ”vägen ner”, på andra pyramiden. Löjligt jobbigt! Och roligt!

IMG_2483IMG_2485

Flies i TRX. Jag kunde knappt göra en enda här… så osmart att försöka visa övningar EFTER ett helt pass.. nåväl. Just längre fram med fötterna du står, desto tyngre. Jag iddes inte göra banden längre när jag visade övningen… men, du kan absolut ha längre än såhär. Man får prova sig fram!

IMG_2500

Mitt i en ”Rak plankan med knäindrag, i TRX”.

IMG_2520

Utfall i TRX.

IMG_2511_wm

Under dom få minuterna som det tog för mannen att dra av några foton, så hade vi samtidigt vääärldens gulligaste hejaklack… Han fullkomligt älskar att sitta i den där stolen och bita på sin naturgummi-hand.

Yes!

-pyramidpass alltså. Bra grejer!

(HÄR är ännu ett pyramidpass. Och HÄR med!)

IMG_2611

Såhär har det sett ut där vi hållit hus idag. 28 grader varmt, lite lätt bris och steksol. Vi kom hem och slog oss ner i skuggan, Liten tog sig ett bad och jag och mannen njöt av ”after beach”. Grillad lax och masssor av halloumi, var en del av dagens middag. Den kittlade dödsskönt i kistan! Nu ska jag och min träningsvärkande rumpa traska iväg upp på berget. Det vankas solnedgång!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4