Det var sista dagen tillsammans med hela klanen igår.

Idag är vi ett mindre gäng här, skönt det med, men jag minns gårdagen. Med ett veckoslut, på topp!

Vi började dagen med sovmorgon och lugn frukost. Typiskt sjusovardagsförmiddag. Sen stack jag, M och Lillsvågge iväg. Smånervösa i magarna, eftersom det väntade något ohyggligt jobbigt där, en bit fram. Vi sprang genom skogen, upp på berget och värmde upp kropparna. Sen satte vi igång. Backintervaller i klinten, bland det jobbigaste jag vet. Allt vad man har uppför, jogg nerför. 5 gånger. Vila ett par minuter. Och sedan samma sak igen. Vi kolade alltså.

IMG_3388

Och som om det inte var nog då, så kom ”någon”på att kom igen killar, vi kör 3 finalbackar i den där brantaste, som man nästan halkar bakåt i. Då såg vi ut såhär:

IMG_3399haha! Skojjade bara…
IMG_3400Jag var också helt galet slut. Och vi konstaterade att träningsveckan, som innehållit ett helt gäng löpturer, tabatapass (på ett hysteriskt konstigt ställe, berättar sedan) och detta pass, avslutades på toppens topp. Men jobbigt, det var det.

IMG_3402Så glad att få träna med er grabbarna grus. Vi pressar oss alla till det yttersta.

Nedjogging hemåt. Köttfärssås och spagetti satt fint sedan. Och en dusch. Sen drog vi iväg på utflykt. Hit:

IMG_3420Till Minimalen. Ett krukmakeri, på andra sidan vägen vid Tofta strand.

IMG_3413IMG_3414Damen, som äger stället, öppnade dörren bara för oss. Och det ångrade hon nog inte, såhär i efterhand. Helst skulle man vilja ha precis allting där inne. Men jag nöjde mig med att köpa en stor, fin skål med två lammongar på.

IMG_3482

Och sedan fortsatte färden.

Fortsättning följer….

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4