Ser du det också?

IMG_4334

Växthuset alltså?

Det med väggar så stora att man inte når ens i närheten, hur mycket man än sträcker armarna. Och ett tak så högt att blicken inte räcker till. Ser du det?

Mm…nä, precis. Mitt växthus, det är över hela världen. Jag ser det så, istället för att säga att jag inte har något. Uterummet som är just nu, det där försmäktande varma, kvava, solgassande.


IMG_4337 IMG_4340 IMG_4339 IMG_4338Det, det passar min tomatplantor alldeles ypperligt. Dom står där i sin zinkbalja och mår gott. Törstar dom för mycket, så lutar dom sig mot den där svaggula väggen. Väggen som tillhör gårdshuset här. Det hänger klasar av både mogna och på-gångiga tomater. Och det känns skithäftigt!

Solvarma, smakar dom som allra bäst.

Att nästan ha ett växthus, det är good enough. Tycker jag.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4