Det har regnat i natt.

IMG_4556Inte så lite heller. Och åskan har mullrat. Och vi har sovit. Som tre stockar.

Det var en mysig och god kväll igår, säger jag till mannen. Mm, och den där pajen var verkligen jättegod!, svarar han. Och om han, tycker något efterrättsaktigt är gott. Då måste det var något extra. Jag måste helt klart dela med mig utav receptet. Inte nu, men lite senare.

IMG_4561Nu har vi fullt sjå med att ha söndag. Dricker morgonkaffet ute, funderar vad dagen ska innehålla. Ännu en mysig familjemiddag väntar, så vi behöver inte planera för någon middag. Det är ju lyxigt som tusan! Så timmarna mitt på dagen nu…. dom skulle sannerligen passa till att dra ut till skogs. Det är hög tid för hallonplockning.

IMG_4553_wmDom här två älskar hallon. Så ja, så får det kanske bli.

Men först måste jag plåstra om min blomster ute på trappen. Regnet har inte varit nådigt. Tomaterna ser ut att ha klarat sig bra, tack och lov. Liten ligger här på bron och tycker luften är skön. Spretar på tårna in i pappsens ben och det syns hur han njuter. Jag kan inte låta bli att tänka; nu är det inte många söndagar kvar här. Så det gäller att njuta. Och det gör vi, så mycket vi bara orkar. Men ändå, sommaren varar inte förevigt, Det vet vi ju.

Så nu tar jag söndag. Kaffet ska slurpas och en hallondate ska sökas!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4