Vi var på barndop igår.

IMG_4982

Så gulligt och rörande och vackert och gott och mysigt och trevligt och allt på samma gång.

IMG_4877_wmJag och Liten satt i bänken och var stolta tuppar över mannen/pappan som sjöng och spelade så fint. Liten stal en del av showen, när han skulle hänga med på både prästens prat och pappans sång… men det gjorde inte ett dugg, han är ju bara en liten bebbe för sjutton!

IMG_4912Lilla sessan fick massor av paket.

IMG_4914IMG_4933IMG_4932Och vi blev bjudna på brakfika och den godaste tårta jag någonsin ätit. Vitchokladmousse och hallonmousse, på en browniebotten. Sådär lagom frusen, med bär ovanpå. H. I. M.M. E.L.S.K!

IMG_4939_wmOch Lilla familjen hade gjort sig så fina dom bara kunde!

IMG_4957Jag. Och männen jag älskar mer än livet självt!

IMG_5009

TACK älskade E för att du finns. Än en gång; välkommen till världen och all lycka till Dig.

En vacker dag, att minnas.

Och idag är det söndag. Veckan har bjudit på galet bra träningspass, varje dag. Så idag, är det vilavilavila och jag ska knappt röra en fena. Typ så. M ska iväg på vift och det är jag och Liten, hela dagen lång.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4