IMG_5049Hej ifrån rödvinbärsbusken!

Nej, jag sitter inte där ute precis nu. Jag sitter på den där röda pallen framför köksfönstret, datorn står på bänken och jag har min favoritutsikt framför mig.

Idag är det måndag. Och inombords?

…så känns det lite bättre. M är ju hemma! Så bara det, är ett bra utgångsläge. När han kom hem i natt, öppnade jag dörren till honom och borrade direkt in ansiktet i hans bröst. Hej älskling, sa han. Med den där varma, förstående rösten. Och det bästa?

Han hade saknat mig också.


IMG_5051Regnet har stått som spön i backen, utan uppehåll, ända sedan igårkväll. Vårt sommarhemma, det som är 9 meter högt ända upp till nocken, har omfamnat oss under natten. Det har mullrat på taket och vi har sovit så gott. Ett lagomvarmt sovrum, med varma människor runtomkring sig och så det där smattret utanför. Väldigt rofyllt. Och nu, är det faaaantastiskt blött ute! Äpplena ser frusna ut och röda vinbären likaså.

IMG_5053 3 dl rödvinbär. Precis vad jag behöver till den där kakan jag ska baka nu.

Jag är i full fart redan. Det här är en fixarvecka som precis startat. Istället för att svara typ samma sak till alla er som frågat, så säger jag såhär

  1. Liten kommer att döpas. Om bara få, få dagar, faktiskt.
  2. Klänningen jag hade på mig i lördags, köpte jag i ett hafs för typ två år sedan (du kan läsa om det HÄR, vettja!). Det var tredje gången jag använde den i lördags, och jag har känt mig så fin i den vaarje gång. Sånt är roligt!

 

..och NI! – TACK, för att ni är världens bästa pepp. Alltid och oavsett. Alla borde får ha en hejjarklack som jag.

Tack, goa NI.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4