Du är min

och jag har skapat Dig

Du är min

mitt barn, jag älskar Dig.

Du är min

och ingenting, ska någonsin rycka Dig ur min hand. 

IMG_3972_wm

Älskade Liten.

Idag är det lördag och Din dopdag.

Vi har alla tre, vaknat på ett strålande humör och ser så fram emot dagen. Det är din dag idag. Och morfars.  GRATTIS älskade pappa, morfar och svärfar på din födelsedag!! 

Nu äter vi frukost, du säger att du ska ta dig ett dopp före doppet. Så att du är sådär ruskigt ren när du träffar hela stora familjen och prällen. Det tycker jag låter som en bra ide! Och mamman, är på väg ut på en springtur, en samla-tankarna-tur. För hon vet inte riktigt hur blödig hon kommer att bli, och tänker att en springtur kan lugna henne rätt så mycket. 

Det är en sån vacker dag som väntar. Och det är din dag, Du vackra pojke.

Du är min. Och mamma älskar Dig.

Kram/Mamma

G-VMBJT57ZE4