Han såg det nog på mig.

När klockan började närma sig midnatt och jag rensat färdigt blåbären och dessutom satt en deg, efter alla dagens tidigare sysslor. Att jag var trött. Jag kröp ner i sängen bredvid Liten och somnade på en gång. M gick och la sig efter oss. Vet inte när, kommer bara ihåg att han pussade godnatt och sa tack för idag.

Älskade man.

IMG_5837Ïdag väcker han mig med ett nu är det frukost! och degen är utbakad och smoothien precis klar, fullproppad med blåbär vi plockade bara precis, igår. (HÄR är receptet till vårt favoritbröd)

IMG_5835IMG_5849IMG_5848Den finaste av kärleksförklaringar. Att vi känner varandra, ser på varandra, inte behöver använda ord för att berätta. Gör saker för varandra. Älskar varandra.

Idag fick jag mig en extra morgontimme sömn och vaknar till det där; världsgod frukost, gjord av en man jag får lyckan att kalla för min. Han som är min äkta make och pappa till min son. En alldeles särskilt god start på denna fredagmorgon.

IMG_5841

Jag älskar honom.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4