Vissa morgnar är lite bättre än andra. Så är det bara.IMG_6184IMG_6189 IMG_6194 IMG_6195 IMG_6198

Vårt vardagspussel verkar lovande; ena dagen busy men med bäbis nära. Nästa dag Liten-ledig, helt och hållet, med bäbis näranära.

Jag och M tog beslutet att vara hemma tillsammans Litens första tid i livet. En investering i livet vi aldrig kunnat tro skulle kännas såhääär värdefull, som den har gjort. Det har varit fantastiskt att vara hemma båda två, njuta av alla stunder med Liten, alla tre tillsammans. Men jag är en vardagsälskare, också. Tycker om kontrasterna, att det är lite snejsigt, småstressigt (hälsosam dos, vad nu det är..) och fartfyllt på veckorna, och sedan får det där brytas av med helg. Att få kyssa mannen hejdå i dörren innan han går på jobbet, säga vi ses sedan! lycka till idag! och längta, efter varandra. Det finns ju nästan inget finare.

Att hemmasyssla här hemma, ta hand om bäbis, gå ut och gå med barnvagnen en långmorgonpromenad. Med en kropp skönt mör från gårdagens träningspass, sådär så att tvätten som hängde på tvättlinan kändes dryg att få där ifrån.

En tisdagmorgon, så lugn att vattnet inte rörde sig ur fläcken, varje litet ljud var hörbart, luften strömmande genom lungorna…det är bara så;

IMG_6188Att, vissa morgnar är bättre än andra.

Det här var en sån.

Nu sover bäbis. Jag njuter morgonkaffe och ska ta tag i tvätten….. märkvärdigt, alltså. Tidigare års ”monstertvätt”, den kunde man ändå  ta sig igenom på en dag och ett gäng tvättar.. den, förr-i-tidens-monstertvätten, kan slänga sig i väggen! Monstertvätt har fått en ny dimention. Helt klart.

Ha världens finaste tisdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4