God morgon!

IMG_6314

Guds gåva till småbarnsföräldrar. 

Jag sitter ute på trappen. Vaggar Liten i vagnen med ena handen, dricker kaffe med den andra och bloggar med den tredje. Ja, som morsa tror jag tusan man har tre händer. Det är liksom tvunget till det, så då har man det!

IMG_6319

Idag är jag och Liten så galet nöjda över oss själva. Vi har sovit heeelt själva för första natten i vårt gemensamma liv, ja det utanför Litens preggo-lya alltså. Annars sov vi ju själva hur många nätter som helst, i vintras. Då, när det var så himla spännande. Jag visste att Liten kunde vara på väg vilken sekund som helst och att mannen knappt skulle hinna hem. I somras var det en natt utan M, men då var vi ju på värsta hotell-natten hos Litens mormor och morfar, så inte särskilt solo där inte. Men i natt! Och vi har sovit hur gott som helst. Tjohoo! Vilken självförtroendekick vi har nu, jag och Liten.

Men alltså. Lite snajsigt har det minsann varit nu på morgonen, att hinna med tills det alldeles strax plingar på dörren. Min projektkompanjon, Ex-arbeteskompanjon, gullvän, kommer när som helst och vi ska sätta fart på stora grejer. Jag och Liten morgonmyste helt enkelt lite för länge i sängen. Men det är ju så jädrans skönt, när det är renbäddat i sängen. Och morgonbäbis är ju bland det gosigaste som finns!

Men yeah! Vi är duschade, påklädda, blöjbytta, rosiga på kinderna, nersövda, frukostätna. Det är diskat, en tvätt är i tvätten och sängen är bäddad. Och nu sover bäbisen. Mamman ska bara sörpla upp kaffekoppen, sen så!

IMG_6320Världens gulligaste toabukett, visst?

Ha en strålande torsdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4