Ja. Precis.

Efter att jag tagit ett långt och lyxigt varmt bad, hunnit rosa kinderna i lugn och ro. Mannen jobbat klart. Och bäbis var mer än redo. Då, drog vi iväg på äventyr. Fyllde en termos med lite kaffe och en burk med några digga med ost. Tog apostlahästarna och drog iväg. Så fantastiskt mysigt, och enkelt ordnat. Bara öppna dörren och gå ut, till rummet som är oändligt, stort och med frisk luft.

IMG_6448 IMG_6447 En långpromenad och en fikapaus vid vattnet. IMG_6449IMG_6452Jag och M gick där som Bill och Bull i våra brallor. Jag konstaterade att kaffe går strålande att dricka utan mjölk, om man är utomhus. Och Liten njöt han också, inlindad i filten.

IMG_6485_wm

S sov en stund i vagnen och jag och M fick chans att vara bara vi. Han och jag, E och M. Det var så mysigt.

IMG_6471Och så lugnt det var. En helt perfekt fredageftermiddag i början av september. Varmt, vindstilla. Båtarna kom och gick. Vattnet rörde sig knappt. Och det var så tyst. Bara vårt mummel, kaffesörplande och bäbisens snusande. IMG_6473

Vi njöt och tyckte det var en ohyggligt bra idé, att ge sig ut. Säga helg! och starta den med fredagsäventyr. Vi gick och gick och på vägen hem tog vi en sväng genom lill-ica. Köpte squash, så att jag skulle kunna sno ihop en minivariant av squashkaka (den HÄR). Först brakade vi ihop på trappen en stund, var sådär möra i kropparna, som man blir av långpromenad, att ha sagt helg! och frisk luft.  Grannfrun lyckades fånga oss alla tre på en bild!

IMG_6492_wmNär vi pallrade oss därifrån, så fixade mannen världsgod hemmapizza och jag grejade med bakandet. Nu står jordgubbssylten och puttrar på spisen, pizzan är i magen och kakan gräddas i ugnen. Det ska vispas lite grädde, sen är efterrätten kirrad, favorit i repris från förra fredag, alltså.

Fredagsmys med Lilla familjen. Bättre kan det inte bli!

Trevlig helg, allihopa!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4