Vi har sagt det tusen gång förut, jag och mannen.

Vi älskar att vara där.

Hos dom där vännerna som är som familj och som bor helt fantastiskt, mitt ute på landet, på landet. Med hönorna utanför köksfönstret och tystnad och lugn så långt man orkar. Vi älskar sånt där. IMG_6555Och att dessutom få spendera tid där, en lördagkväll, välmåendes med en massa god mat framför näsan.

Då är stunden svårslagen.

IMG_6539_wm Småpojkarna lekte på golvet medan det lagades mat i massor, ovanför deras huvuden. Förresten! Har du sett, Liten har blivit ett proffs på att sitta och han fullkomligt älskar att sitta. Ser så bra och sådär, tycker han!IMG_6548Det var också väldigt festligt att hänga på snyggmosters axlar, där var utsikten äääännu bättre. Syrran, alltså.Så jädra snygg!

Och maten?

IMG_6557 Den var makalös. Kantarellstuvningsfyllda krustader till förrätt.IMG_6564 En himmelsk risotto, sotad lök, Karl Johan-svamp,fyllda kycklingfileér med pesto ,mozarella och soltorkade tomater i. Tryffelsky över alltihopet och så sallad från trädgården.  Till varmrätt.IMG_6566Och en blåbärspaj på alldeles purfärska blåbär från skogen, till efterrätt. Tillsammans med en vaniljsås som var så försvinnande god. Hemkokt, såklart.

Alltså…

Allt. Var. Så. Gott.

IMG_6558

En dryck jag lägger på minnet. Försvinnande god! Och snygg flaska att ha saft eller vatten i sedan. Finns HÄR, till exempel.

Ja. Det där var en kväll att minnas. Så god, på många sätt. Det var 29 grader inomhus, partyhumör på bäbisarna, vi skrattade och surrade och åt och mm:ade och skålade för att vi hade det så bra.

TACK alla ni inblandade, för en så fin kväll. På landetlandet, där jag älskar att vara.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4