Hur mycket kan man älska?

IMG_6267

Det är inte klokt. Den där bäbispojken, alltså. Han som äntligen fick sitt efterlängtade paket på posten, med nya namnnappar i. (Han beställer dom HÄR) Han. IMG_6270Min Sixten.

Hur mycket kan man älska?

Det, är det ofattbara. Kärleken blir bara större och större och större.

Och idag är det torsdag. Mannen kom hem strax efter midnatt, senare än tänkt, men det blidde så bara. Jag låg vaken såklart, väntade, pysslade med bildsorterandet. Och bredde mackor och tände ljus och skrev lapp. Till M. Från mig och Sixten. Sen ville vi prata om dagen lite, inte bara somna ifrån varandra direkt. Så idag är det minsann lite grusigt i ögonen. Men morgonkaffet är sviiinstarkt så det kan nog hjälpa en del. Det är helt enkelt bara att tagga till för en heldag av skrivande. Mina två älsklingspojkar möter upp mig, titt som tätt, under dagen och jag längtar redan efter dom.

Torsdag!

Nu kör vi.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4