Jag hittar inte orden.
IMG_7654Orden som skulle passa nog bra, för att beskriva hur det känns. Att få vara tillbaka i huset vi fortfarande kallar för vårt Sommarhemma.


IMG_7660
Vi rullade in på gården, sent igårkväll. Resan gick så himla bra, absolut den bästa någonsin och då har dom andra resorna ändå gått bra, förutom den i somras på väg till Gotland, då. Och än fast det var kolsvart, hurviga minusgrader och vi knappt såg någonting, så kände vi. Den den där känslan, som viskar om hur bra vi mår, här.

IMG_7677

Och medan mannen och jag stökade in oss, nattfikade, bäddade sänghavet, tände ljus, spelade mysmusik och rejsade runt med såphinken i högsta hugg. Så sov han. Lillprinsen som ju faktiskt bott halva sitt liv här och tycker att det känns som att komma hem. Jag förstår honom. 
IMG_7671

Vi har sovit så gott i natt. Och idag vaknar vi till en onsdag-mitt-i-veckan, så frostig och vacker. IMG_7731_wm

IMG_7737

IMG_7667_wm
Och nu är vi här, alltså. 

IMG_7693IMG_7702

Nära våra hemmahemma, nära våra älskade familjer. Nära Storan (!) (jag och S ska dit på stuberten!). Och nära det där lugnet, stora vidderna, fönsterutsikten, sänghavet, det stora köksgolvet, där jag och Liten älskar att dansar tillsammans.

IMG_7681IMG_7714

Här inne är det varmt och gott. Där ute är det kyligt och luften är så frisk. Jag var ute med kameran tidigt i morse. Gick mest runt runt och gjorde spår i gräset, spåren viskade om att någon lycklig gott där och filosoferat och liksom klappat om, något som hon älskar. Stegen var inte stora. Innehöll ingen som helst fart. Var bara där och njutande. Och det är precis så vi ska ha det här nu, några dagar. Bara vara här och njuta. Och älskade mannen har förstås ett gäng jobbuppdrag. Men han ska förhoppningsvis kunna hålla sig lite ledig han också. Han är så duktig och vi är så stolta över honom, jag och Minimannen. 
IMG_7713

Vi ska bara äta och sova och vila och träna och vara ute i friska luften och umgås med Litens mormor och morfar och hans farmor och farfar. Och så ska vi dansa på köksgolvet, mysa i den där stora sängen som är så stor att vi kan rulla runt åt alla håll och kanter. Och bara, bara vara-vara.

I huset, vi älskar och kallar för vårt Sommarhemma.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4