IMG_7900Jag är galen i den där bäbisen. Han, som nuförtiden går under namnet Bulan. Han som är så artsy-dartsy-fancy-pancy dagarna i ända, med scarf och allt.

IMG_7883_wm

Sötare polare får jag leta efter denna onsdag, första dagen i oktober. Det är förresten bara att ge upp dirkekt, han sopar banan med hela världen och gör att jag nog inte kommer ha några tänder kvar när jag fyller 25. Jag går konstant och biter ihop och bebbespråkar mig med honom.

IMG_7897_wm

Idag är det han och jag, från tidig morgon till sen natt. Pappan alltså, arbetsmyran. Jag och S ska baara mysa och njuta höst. Och kanske hinner vi (läs: mamman, när Minimannen sover) börja grejsa inför någons 24e (alltså vaaad hände där?) födelsedag, som närmar sig med stormsteg. Japp. Idag är det en lyxig Liten-ledig dag. Jag unnade mig en stunds egentid nu på morgonen, medan mannen fortfarande var hemma, innan han stack iväg på jobb. Morgonlöpning. Tiidig frukost, en stunds vila och sedan drog jag ut. Fyra och en halv varmgrad. Bara jag, och jag. Värmde upp med jogg, tryckte sedan på ultra timern som jag programmerat med 30-sekundersintervaller. På mitten av passet rev jag av 10 stycken 30 sekunder långa intervaller, varvat med 30 sekunder lugnare löpning. Så rolig grej att peppra sin löprunda med. Sen löpte jag ”som vanligt” tills jag var hemma igen. Det var så skönt. Nu är jag fulltankad med ny energi och laddad för en heldag med Minimannen och hans nya vän; gåstolen.

IMG_8069

Yeah!

Ha en god dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4