God morgon, måndag!

IMG_8822

Den här veckan känns alldeles overkligt lyxig.

Varför? Jo. Jag har bara något enstaka skrivpass inbokat. M har enbart jobbuppdrag här hemma i norrnorr. Och vi har en helg, en sån där som vi så sällan har, en helt orörd från jobb, framför oss. Dagarna framtill dess känns mest bara, rätt så i alla fall,  lugna, sköna och mysiga. Obeskrivligt skönt! Å jämarns! Jag ska klippa mig också. På torsdag smäller det. Hurra!

IMG_8821

Och morsan har shoppat ny jacka. Alldeles ypperlig då jag var ute efter en mellanjacka, inte täckis och inte så sportfrilufsig som jag redan har x antal av. Den här finns på Lager 157 och kostade under femhundringen, piiiirrfekt! IMG_8823

Och halsduken hittar du på Lindex. Toppluvan, den finns på åhléns!

IMG_8818

Måndag, vänner.

Vi har en helt ny, alldeles tokfräsch vecka framför oss. Prima skinka! Nu kör vi.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4