tre timmar var jag där.

Blev ompysslad likt en prinsessa. Och som jag njöt. Det är så roligt med en kund som njuter så, sa hon. Frissan som jag tyckt så synd om, som nog läst den där novellen i bokningen om den där Lilla My som var in för ett gäng veckor sedan och minsann visste precis hur hon ville ha det, fastän hon egentligen inte har en aning om någonting av det där. Precis som vaaanligt, ville jag ha det. Bara så. IMG_8931

Innan.

Anneli, på CAU + CO, nere på stan här i Lillastaden Piteå. Hon var värd sin väntan, om jag säger så. Hon som är kräsen som en jagvetintevad och enbart litar på sin enda frissa vars fötter tyvärr släppt jordelivet, hon, jag alltså ; Blev. Så. Nöjd.

IMG_8935

Jag höll på att smälla av där i hårtvätten. Den är omtalad, den där. Man får nämligen huvudmassage där. Jag fick till och med gå till det där rummet, som dom har där innanför, med två svarta massagestolar med hårtvättar anslutna. Men jaaa förståår du hur skönt det var för en bebbemorsa att få slå sig ner där, bara bry sig om sig själv för en stund, få massage av den där mackapärstolen som var så skön att jag funderade på hur jag skulle få hem en sån till lyan. Och så den där huvudmassagen på det. Jag satt och mumlade högt; Mmm, ååh guud vad skönt- alltså.. jag tror jag somnar nu.

IMG_8936

Efter.IMG_8941

(Tröjan och halsduken är Lindex, förresten.)

Mot slutet sa rara frissan att Jag är ledsen Emmeli, men nu måste vi gå och torka håret. Alldeles vimmelkantig och med sömniga ögon vankade jag ut från det där mörka rummet. Bättre torsdagsmys, det får man leta efter.

Under tre timmar, var jag på besök i himmelriket på jorden.

Det var glamouren för idag och den kommer jag leva lääänge på. Nu är ordningen återställd. Mannen har dragit på jobbuppdrag, tvättmaskinen snurrar och mattorna hänger ute. Det tillpiffade håret sitter uppe i en knut och jag ska sätta fart i ett städrace.

IMG_8947Minimannen sover ute i vagnen. Vi har precis varit på en långpromenad där vi körde på Voksipremiär för denna höstvinter. Den där voksin och den sköna luften ute, är rena rama sömnpillret. Så nu ska jag sno på här!

Vissa torsdagar är lite bättre än andra. Som den här, som började med lyx och som tar utsikt över en helg som jag ser fram emot, massor.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4