Så skönt med fredag!

IMG_9462Vi startar den med iskall, supersomrig smoothie. Full av jordgubbar!

Utanför?

Ja. Där är det inte somrigt, precis. Vinden viner och det smattrar mot fönstret. Ibland är det spöregn som faller från himlen och ibland toksnöar det. Det är en innedag med andra ord. Liten som är ute i alla väder, har bestämt att han sover inne idag. Tackarr, säger morsan!

IMG_9490

Fredagsfrukost efter en natt med extragod sömn. Vi är väldigt bortskämda med en Miniman som inte håller oss vakna om natten.  Men Morsan, hon är minsann trött varendaste morgon i alla fall. Det är den tiden på året nu. Kände jag efter så skulle jag nog kunna sova hela tiden. Som en björn, liksom. Men idag känner jag mig faktiskt typ utvilad. Det var som tusan!

IMG_9471

Mina två älskade. Den vackra Pappan, som vi så gärna hade haft här hemma idag, men som sticker iväg om ett par timmar. Vi tar vara på kvalitetstiden som ges, nu på morgonen och förmiddagen och får sedan längta tills natten, när han kommer hem igen.

Oavsett vad, så är det fredag idag. Och det är ju alltid lite extramysigt.

Ha en fin dag!

– ta hand om Dig.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4