Såå skönt det varit med söndag idag!

Eller hur?

Vi har fått massor av saker gjorda. Såna där saker som inte syns och är akuta att ta tag i, på något vis. Men saker som är så samtevssköna och roliga när dom är gjorda… meeen som tyvärr hamnar långt ner på priolistan. Till exempel har jag gjort klart vårt bröllopsalbum. Och grejsat med bilder på datorn. Och litens merinounderställ, som haft ett gäng hål i sig, är ihopsydd och hel igen.

IMG_9654
Eftersom pappan varit hemma hela dagen, så kunde morsan kvista ner på stan för att fylla på Litens garderob lite. Pyjamasar behövdes bland annat. När jag, som alltid har världens beslutsångest, hade lyckats välja en hel massa saker alldeles på egen hand, så var jag så himla nöjd. Ryggsvetten Allan, men det gjorde ingenting. Jag var så bäbissugen och less att gå i affärer när jag varit borta bara en stund, att jag inte iddes kolla på något åt mig själv, trots att jag hade chansen liksom. Nya tider, nya prioriteringar!
IMG_9648

Vi var också ute i eftermiddagsmörkret på en promenad, innan vi lagade middag. Jag och mannen tillsammans, så mysigt. Och så har det tvättats förstås, och hängts tvätt över varendaste garderobsdörr här i lyan. Och sånt kräver alltid sin lilla städrunda (yes!)…

Russinskrövliga och efter bad i badkaret-varma,  är vi nu alla tre. Det var trångt och mysigt och Liten var överförtjust och tycker ett bad är ett strålande sätt att avsluta en dag på. Man blir så skönt trött då, säger han. Så nu sover bäbisen snart. Han ligger och pratar för sig själv inne i sovrummet. Päronen ska strax slå sig ner i soffan och jag har en plan att somna där, med benen i mannens knä.

Inte klokt vad lång den här dagen varit, vintertidsomslaget är grymt ju! Och mörkret där utanför, det är bara att älska. Med alla doftljus som nu brinner och doftar vanilj och osar värme, då kan jag inte låta bli att längta. Till julen, menar jag.

En söndag. Så fin, så fin.

Hoppas Du haft det gott idag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4