Jag kommer så ihåg för ett år sedan, när var vi mitt inne i barnvagnsdjungeln och letade och letade.

IMG_9585

Till slut lyckades vi bestämma oss och valet föll på en Emmaljunga mondial duo deluxe. Rymlig, stora hjul som rullar lätt, ombonad, supersnygg.. listan kan göras lång. Vi är toknöjda med den. Och nu har Liten alltså bytt från liggdelen till sittdelen.IMG_9591_wmSufletten är densamma, bara det att man ”fällt ut” den lite, liksom.

IMG_9592

Det är inte lätt att välja vagn. Så det här inlägget gör jag för att jag vet att jag har en del läsare med växande bebbemagar. Ett tips, helt sonika! IMG_9583_wm

Vi brände av bilderna i en svisch och sedan bäddade prinsen ner sig under filt och vindskydd och slumrade sött.

HÄR finns en man-blir-sommar-längtig bild på vagnen. Och HÄR gick jag tydligen lös i våras, med en recension. 

Hejja vagnen! På sju och en halv månad har den rullat många mil. Och fler ska det bli. Vi älskar att vara ute och traska.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4