Nu är vi på väg.

Bara Liten och jag. Och så har vi världens bästa sällskap, av min nästan som en syrra-vän och hennes bebbe. Och Liten? Ja, han är taggad till tusen och har minsann packat väskan väl. Hans morsa var och kittade honom häromdagen. Bäbisshopping! Det finns få saker som är roligare!

Liten älskar när mamman varit i shoppingfarten. Ja, inte bryr han sig i kläderna så värst. Men påsarna som prasslar och dom där gröna lapparna, där det står Sustainable Choice och som är gröna och fina. Det! Är roliga grejer.

IMG_9731 IMG_9733 Han kommer vara dögullig i det där. Min älskade pastellkung!

IMG_9750

Mjukt och skönt ska det vara, det är vi väl överens om.

Det var på Lindex jag shoppade lös häromdagen. Pyjamasar var det jag var främst ute efter..

IMG_9734

Den här var stilig, tycker jag. 99 kronor, bra pris! Och eko, såklart!IMG_9736

Jag tycker färg är fint och köper alla möjliga till Minimannen. En rosarandig body, en ljusblå pyjamas. Allt klär en skönhet! , som Liten säger stolt.
IMG_9739 Dream big little one! Ja. Precis så. Dröm stort, älskade Liten. Mamma ska stötta dig i alla lägen. Följ hjärtat ditt, var den du är. Älska Dig själv och den ditt hjärta klappar för. IMG_9743

Åh. Kolla här då…
IMG_9746 Jag kommer gå sönder lite när han hoppar i den där stassen. IMG_9749
Japp. Nu är Liten kittad för ett bra tag framöver. Han sitter här bredvid mig. Det här är precis som i Lotta på Bråkmakargatan; mamma och barn åker tåg och pappan kommer om några dagar, när han jobbat färdigt. Jag ska till mormor, säger han bestämt.

Jag tänker följa med. Hemhem. Och vi tar tåget alltså, vilken grej! Pussar pappan hejdå på perrongen. Säger vi ses om sex dagar! vi kommer längta ihjäl oss efter dig. Och vi älskar Dig! och sedan tuffar vi söderut.

Vilket äventyr! Vårt första, alldeles egna. Åh.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4