God morgon! 

det är jag, igen.

IMG_0240_wm

ååh, idag är det tisdag!!! 

Det betyder att pappa är på väg hit. Han ska bara jobba färdigt för dagen, sen ska han börja bila söderut. Mamma är orolig, då smhi varnar om busväder, med snö och sånt. Men pappa är coolast i världen, så jag har en bra känsla i mjölkmagen.

Titta här!

IMG_0228_wmJag har hittat värsta bästa latjolajbanlådan. En rosa väska från när min moster var en plutt som jag. Där i ligger en massa roligt.

IMG_0225_wmSå jag leker så jag blir alldeles andfådd.

IMG_0231_wmDet är så mysigt att vara på lov hos mormor och morfar. Dom liksom älskar mig så dom riktigt tjuter. På riktigt. Så fort jag gör någonting, spelar iiingen roll vad, så klappar dom händer, pussar mig, tjoar och skrattar. Hysteriskt, alltså.

Men jag älskar dom tillbaka. Massor. Så jag skrattar och skriker skräcksfilmsskrik och gapar och ja, så har jag ju börjat krypa framåt nu också. Ni skulle sett igår… kära nån. Tänk dig; en massa stora människor som låg på golvet. Samtidigt. Hejjade på. Och bara tittade, på mig?

Men åh, vad tiden går lååångsamt nu. Jag som längtar så. IMG_0197Tänk att jag varit på höstlov hemma hos mormor och morfar, i snart en hel vecka. Med baara mamma. Fett mysigt! Men nu längtar jag efter pappa.

Ha en världsbra tisdag, Du!

(Min dagens; från topp till tå, Lindex).

Kram/Liten

G-VMBJT57ZE4