Åh, fredag! 

IMG_0392_wm

Och det här är en sån lyxig och extramysig fredag; vi är lediga tillsammans, heeela la familia. Och dessutom, är vi här där vi är. Hemmahemma. Igår när M kom hem från avslutat jobbuppdrag, high fivade vi och tjoade där vi satt i bilen, påväg mot mysig middag hos svärisarna. Jag, smått galen eftersom jag inte varit från gården på en hel vecka och verkligen tyckte det var som ett helt äventyr att åka bil till annan by. Men i alla fall. Jag är så stolt över min man, beundras och  imponeras så av hans driv och är så tacksam över att det går så bra för honom. Men nu jädrar är det skönt med några dagars ledighet tillsammans. När han trampade på bron häromdagen, så var det lite som att vifta med en godispåse i mannen-form; jag såg honom, han var där, men vips försvann han på nya uppdrag, på en gång.

Men nu. Nu så!

Det bästa i hela faderitten, är att vi har en heeel helg framför oss. En hel-ledig helg. Hoho! Vi startade dagen med morgonmys i stora bäddsoffan och härnäst väntar mamma-mormors hotellfrukost. Den, går inte av för hackor.

IMG_0599

Hemkokt jordgubbssylt.

IMG_0606
Godaste müslin.IMG_0608

Och hembakt limpa.

Ta hand om Er!

– och gå försiktigt på halkan!

(Idag knäpper jag alla händer och fötter jag har. Hårt, hårt. Och ber. Älskade, älskade, idag tänker jag på Dig, hela tiden. Det ska gå bra. Himla halka. <3)

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4