Dagens morsa:

IMG_0986

I förra året-köpt, stickad klänning. Jag köpte den stor för att ha den med preggomagen. Den funkar lika bra nu, som då. Stor och mysig, perfekt för en mystisdag likt denna. Det var mamma som påminde mig om den i helgen, jag hade helt glömt bort detta guldkorn i garderoben. Tack, mamma!

IMG_0996

Jag tycker om glittertrådarna. Och att den är så varm.

Idag är det en lugn och skön tisdag, på grund av/ tack vare, att höstens första men, det visste jag inte! dök upp inför dagen. jag hade missat att M hade långdag idag, så skrivpasset i eftermiddag blir förflyttat till hemmaskrivning. Det brukar inte gå fullt lika effektivt till, men bra mycket mysigaste med bäbis, nybryggt kaffe och tända ljus.

Det gäller att se möjligheterna.

IMG_0983

IMG_0998

Hoppas Du har en fin tisdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4