Idag känner jag mig ohyggligt bortskämd.

Med god nattsömn i kroppen. Sovmorgon. En älskad mamma som ringer och frågar hur jag mår. Med en urgullig bäbis som gör mig lycklig varje dag. Med sms från Syrran, där det står ord jag blir röd om kinderna och peppad utav.

På toppen av det där, så har jag en man som skämmer bort mig, både med kärlek och bra saker att ha på fötterna. Paketet kom på posten igår. M var ner på stan och hämtade ut det igår när mörkret lagt sig, så på förmiddagens promenad idag, vad det givet vad jag tog på fötterna.


IMG_1126 IMG_1131 IMG_1133

Alltså. Bortskämd, ja. Så, så himla fina kängor. Ett par Haglöfs blev det, jag fick välja själv… därför det tagit lite tid. Jag är ju en velpotta. Men valet ångrar jag inte en sekund och dom här kommer hålla länge, länge. Det känns.
IMG_1127

Bortskämd. På flera olika vis. Och jag är så tacksam. Tro mig.

IMG_1138_wm

Och nu är den nog på väg, den där vintern.

Idag; 8 kalla grader, små snöflingor i luften och en iskall is på vattnet. Liten hade klätt sig väl, med både underställ och pippitröja och sen kröp han ner i sin Voksi. Hujedamej, det är inte lika lätt att bära bäbisen i den nu, som för 7 månader sedan. Nerför trappor och ut genom stora porten, runt huset och upp på baksidan, för att möta vagnen som jag puttat ut genom baltandörren. Jag vill inte lämna Liten i vagnen själv, innan han somnat, ifall att han blir ledsen. Det känns så onödigt. Baltandörren är en säkerhetsdörr som inte går att öppna utifrån, så det där är enda lösningen jag kommit på, att bära honom. Och ja, det börjar bli tungt nu, med full vintermundering på. Ännu en anledning att jag längtar till hus. Att bara kunna gå ut, utan större svettningar. Men en ska inte klaga, lyan jobbar på och är den finaste lya jag vet.

Torsdag, alltså. Bortskämd på många vis. Och med en vinter på intåg.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4