Och så var det morgon igen, lill-lördag dessutom!

Eftersom den här familjen inte kan vara tillsammans så värstans ofta på dom stora lördagarna, så får vi istället passa på att njuta när det är ledig lill-lördag, istället. Som idag! Agendorna är tomma, förutom att morsan ska till optikern. Här ska testas syn och köpas glasögon.Efter ett förhoppningsvis lyckat köp av nya glajjor, så är planen att gå en sväng på stan. Traska längs stora gatan och kika i affärerna. Kanske, kanske börjar vi med årets första julklappsinköp. Kylskåpet ekar tomt också, så storIca är högre prio än julklappar.

IMG_1504 IMG_1484

Dagen börjar i sköna soffan, framför nyhetsmorgon. Med frukost och kaffekopp. Bredvid mig har jag en varm bäbis och en fin man. Min älskade lilla familj.

Lill-lördag. Fylld av tillsammanstid. Inte klokt, vilken lyx!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4