Jag behövde bara få sucka lite och tycka lite synd om mig själv.

Sen gav jag mig själv två val; fortsätta gräva grop eller tänka om, göra lördag av det här också och göra dagen till den bästa möjliga.

Jag valde det andra alternativet.

Jag och M hade bestämt träningsdate och följde planen så fort Liten somnat sin första gång för dagen. Jag ville helst skita i alltihopet men vi var överens om att en träningspass kanske var just precis vad jag behövde. Så vi körde ett tabatapass med styrkeövningar i TRX och fria vikter, varvat med pulshöjande kroppsviktsövningar. Mycket riktigt, efteråt kändes det genast lite bättre.  IMG_1806M drog iväg och jag passade på att jobba undan tvätt och laga lunch till Liten. Ibland pustar jag lite över det där göra allt från grunden själv-görat, men när jag väl är framme vid målet och sitter där och ger Minimannen av den mat jag lagat och vet exakt vad den innehåller och ser hur himla gott han tycker att det är, då är det så värt det.

Ja, sen drog vi ut. Och det var faktiskt inte lika grått längre.  Träden var frostiga, luften stod stilla och allt var mest bara, bara vitt. Vi traskade ner mot staden.

IMG_1828Bestämde oss för att helt enkelt mata oss igenom en hel radda med affärer. Vi prånglade oss till och med in hos Madame Filur. Min favvobutik här i lillastaden. Minimannen satt där i vagnen och glodde på doftljus, romantiskt porslin och en herrans massa julsaker. Och vi var till och med till Classe, Liten sa

 men mamma, vad ska DU hit och göra? Det här är ju pappas affär… 

och på Åhléns var vi och hittade den nästan-perfekta grunkan jag ska ha mina hyacinter i. Sen var vi så trötta efter allt traskande och alla hissåkningar, att vi vandrade hemåt.

IMG_1826_wm

Röda om nosarna.

Och nu är vi hemma och så glada över dagen tillsammans. Jag knäpper mig själv på näsan och säger du ska vara glad som har en så fin lya, att det går så bra för din man och hans egna företag och att det ju kommer en tillsammans-morgondag, som ni längtat massor efter. Precis så. Och jag har ju helt rätt…säger jag till mig själv.

  Ikväll ska jag och mitt lilla sällskap mysa under filten i soffan och se på Så mycket bättre. Så fint att det här blev en bra lördag, ändå.

Hoppas Ni har haft en fin dag och så får ni ha en skön kväll också.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4