Vi har fredagsmys, han och jag.

Just nu; mamman sörplar kaffe och knaprar en bit mörk apelsinchoklad. Har precis haft face-time-marathon, med två utav storasyrrorna. Den tredje är ute i världen och far. Och julspellistan går varm, stjärnorna brinner och ja, vi har fredagkväll, helt enkelt. Det är leksaker över hela köksgolvet. Städnojjan kliar, men jag låter honom. Han älskar att tömma ut hela sin bytta, så att precis varenda pinal INTE alls (!) är på sin plats. Och i detta nu slits kokböckerna ner från steghyllan, och han ser mycket viktig ut där han sitter och läser. 

Älskade unge.

IMG_2331

Jag kikar bara in för att ge er kvällens bästa ljuslyktetips. Den där med ängeln på. 10 kronor kostar den. 10 kronor! Fanns med flera olika ängelgulliga motiv. På Classe. Mitt nya favoritställe (säg det inte till M, han kommer tappa öronen då. Och det vill vi inte).

IMG_2348

Det var kvällens bästaste tips, det!

 Nu måste jag hänga med min lilla Miniman. Han har fart nu. Sannerligen!

God kväll, rara Ni! 

Kram/lillafrun