IMG_2634 Det var en eftermiddag och kväll i Luleå, det.

Liten, mannen och jag. Vi har traskat in och ut i affärer, kryssat av ärende på ärende. Vi hade en lååång lista med oss när vi åkte, och längre blev den med tiden. IMG_2639

Ett helt gäng med julklappar är köpta. Och en massa pysselgrejer från Panduro. Där inne, hade jag kunnat vara huur länge som helst. Jag är så vansinnigt pysselsugen just nu. Så jag sitter faktiskt i denna stund och klickar hem ännu mer grejer från Panduro. Det som inte fanns i affär idag. Jag ska göra något att ge bort. Älskar sånt. 
IMG_2647

Sen avslutade vi turen med middag. Jag åt en sallad med varmrökt lax i, så god. Mannen tog samma. Liten? Han stod på sina små ben, höll i sig med ena handen och skaffade sig damernas, dom där på andra sidan, uppmärksamhet genom att bara ”liiite” tillgjort säga HAHAHA, Ma! ,Öh! , MÄ!, VA!? och samtidigt vinka på det största viset. Charmören, alltså…IMG_2655

Och nu är vi hemma igen. Vi kom hem för en stund sedan. Har hunnit packat upp och undan, tända ljus och tryckt på julspellistan. Filten värmer gott i soffan och jag är så glad över dagen, med min lilla familj. IMG_2656

Det enda tråkiga med dagen, var att Liten tappade sin favoritnapp. Den där vita som det står hans namn på. Det var lite synd, men ingen katastrof.  Samt att jag köpte en sak som det egentligen var just-nu-rabatt på, men som glömdes dras av i kassan. Nåväl. Saker som händer. Men nu i juletider vill man ju gärna utnyttja alla kuponger och lite-bättre-pris-grejer som man får hem i brevlådan.
IMG_2637

Nu fortsätter soffhänget. Fasligt vad trött man kan bli av sånt där. Mitt-i-veckan-äventyr.

Må så gott!

Kram/lillafrun