Eftersom det aldrig blir riktigt ljust här uppe i norrnorr nu, så har ju mörkret legat som ett täcke mest hela dagen. Men nu, nu är det kolsvart på riktigt.

Vad vi gjort idag?

Ägnat oss åt både lite hemmafix, som tvätt och sånt, du vet. Förundrade hur mysigt det kan vara att stå och hänga upp små minibrallor och minisockar, till skillnad från stora åbäkiga jeans och handdukar.

Och nu i eftermiddag tog vi oss en frisk promenad ner på stan.

IMG_2889

Jag och Liten. Dunjackan var skön idag. Likaså den ulliga voksipåsen.

Vi traskade in och ut i affärer och checkade av ännu fler juleklappar. Nu är det bara några få, få kvar. Jag har redan köpt till mannen och håller i stort sett varendaste dag, på att försäga mig. Men älskling, vad har du köpt då? säger han, bara för att retas. Sen får han själv säga Men Emmeli, säg inte!! när han inser att jag inte tänker längre än att jag börjar berätta….
IMG_2896

Liten vart dösugen på en minimålvaktsklubba, alternativt en vanlig klubba. Helt opåverkad från någon.

Idag var det en lyckosam runda, för precis allting vi önskade hitta, fanns. Och det, är ju inte alltid det är så. Bland annat denna…

IMG_2905en stor, svart, ljuslykta som jag ska ha på bron. Det börjar bli komiskt det här. Men den kommer från Classe. Jo, jo! Vi är riktigt fina vänner nu, den där Clas Ohlson och Jag.

På tal om fina vänner. Så ska här ätas lite middag, med lilla familjen, och sedan fixas gottit adventsfika, till när vännerna ramlar in. Det blir en mysig söndagkväll, det hör man ju; glögg, varma lussekatter, rocky roads…

Vad skönt med en hel söndagkväll kvar. Njut och må så gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4