Håhå, vilken dag det blev!

En herrans massa affärer har vi travat in och ut i, tillsammans med resten av världen. Ja, vi hann till och med påbörja varv två, men då tog vi oss i kragarna och packade oss hemåt, efter att ha fått en hel drös av ärenden uträttade. Bara på dom där timmarna hann jag börja längta hem. Så det var så himla mysigt att komma hem till huset, dra på sig ullbrallan, sätta håret i en knut och fortsätta med det jag aldrig vill sluta med just nu; julpåta.

IMG_3403

Tända ljus och dra på julmusiken. Och sitta där, mitt på köksgolvet, bredvid bäbisen som hjälper till med allllt!

IMG_3405_wm

Den här ljusslingan fick följa med hem idag. (En guldstjärna till den som gissar rätt var den kommer ifrån…..!) Liten konstaterade att pappstjärnorna smakade förträffligt och morsan konstaterade att dom ej bör utsättas för väta…

IMG_3411

Och nu är det kväll.

Vi är trötta och mörkret ligger tjockt utanför fönstret. Vi sitter och spanar på julklänningar på nätet. Liten och jag. Jag frågar honom var den här fin? och han svarar med tystnad och djupblå ögon. Var den här fin, då? Samma svar.

Nu ska vi strax gå och välja saga och göra kvällritualerna för en Liten. Det ska ätas gröt, omvandlas från dagbäbis till pyjamasbäbis, ensas om en sagobok och bedjas gud som haver.

Slingan?

IMG_3451Den har hamnat vid Litens spjälsäng. Tror ni också att den kommer få hänga där? Helt orörd? Oförstörd i mer än en minut?

Nä. Så den ska nog få byta sin plats, jag har bara inte kommit på var den ska vara. Men alltså… det här är nog bland det roligaste jag gjort i mitt liv; att få gå all in och göra jul i hus, tillsammans med min alldeles egna Lilla familj.

Jag får inte nog!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4