Första januari. Första dagen på året. Vad jag tänker om det nya året?

Fräscht. Pirrigt. Smått ovisst…Garanterat kärleksfyllt. En ettåring i familjen. En flytt. En examen. Ett era- avslut i norrnorr. En slutspurt och sedan en lugn, lugn vår. En början på något nytt. 2015. Det är ett år som klingar fint, känns det som.

IMG_4639

(Liten har en ny favoritoutfit. Mysplyschiga prickar från Polarn. Tore-hunden är också en ny favorit. Hans skägg kittlas, tycker Liten.)

Årets första dag har spenderats på riktigt nyårsdagenvis. Lång sovmorgon, extralugn lyxfrukost alla mamma B-style. Vila. Långkallsong- eller nyckelpigaprickiga kläder. I vanlig ordning blev jag rastlös på denna dag, föör lugnt går fetbort hos undertecknad. Så ett svettigt cykelpass, satt som en smäck i eftermiddags. Vi har lämnat världens bästa föräldrar, efter ett nyårsfirande i världsklass. Och har nu precis rullat upp på gården vid vårt Sommarhemma. Svärfar har varit och grusat och jag blir alldeles varm i hjärtat. Jag är så förbenat tacksam över att få ha en så fin familj, både på M’s och min sida. Nu ser vi fram emot en kväll hos mina svärisar.

Och åter igen slår det mig, vad jag älskar det här stället.

Hoppas du haft en fin första-dagen-på-året-dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4