Efter att ha hållit igång hela dagen, storstädat och samtidigt roat bäbis. Okej, han roar sig själv. Men samtidigt jagat bäbis, då. Haft en ängels tålamod. Ja, faktiskt. När klockan då började närma sig kvällning, var jag trött. Tog därför en skön och välförtjänt suck när klockan slog 20.25 och bäbispojken somnade gott för natten. Tänkte att nu ska jag ta mig en dusch och sedan ta tag i den uppsats jag tilldelats för opponering. 

Vad händer?

  • 20.25, Liten somnar
  • 21.19, telefonen ringer, som ligger precis bredvid Litens säng. Bäbisen vaknar
  • 21.21, bäbisen somnar om. Puh.
  • 21.22, mamman börjar läsa, det går trögt
  • 22.02, bäbispojken vaknar, han vill ha sin sista så-att-jag-kan-sova-hela-natten-slurp
  • 22.08, färdigäten, han är en hejjare på att slurpa!
  • 22.09, operation omsövning pågår. men jag ser på honom att han har något annat i görningen…
  • 23.30, Liten kör enmans-show i nattsärk.

IMG_5122-1Tycker att det var väl fasligt vad torr partystämning det var här, mamma??

IMG_5138

S bestämmer sig för att väcka upp Håkan som ligger där och nanar och ser allt annat än levande ut.

IMG_5142

 

Håkan är i shock och jag är nu så trött att jag inte kan göra annat än att skratta åt den där ungen (och fota, förstås!). Han som står där med nattskjortan längre än till tårna, med rufs i den lilla frillan han har. Hållandes i en kanin med långa öron, som vi dessutom valt att kalla för Håkan. Det blir bara för mycket. Jag gapskrattar, ungen gapskrattar och

IMG_5159

  •  23.45,  kommer pappan hem. Liten sitter och nattfikar med oss i köket. Zebrarumpan är så trött att han inte vet vart han ska ta vägen. Sova, det ska han inte i alla fall.

 

  • 01, nånting. Alla tre somnar i en varm hög i stora sängen. IMG_5145-1

Så kan det gå. Vi är, nästan småskämmigt, förskonade från såna här snurrnätter, så det är väl på tiden, antar vi.

Idag är det fredag. Smågrusiga i ögonen, alla tre. Träden är täckta av vit och vacker snö, frukosten ska intas och sen ska jag få ge mig ut på en snötur med snabbskorna.

Önskar Er en fin fredag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4