Jag önskar så att det var jag.

Istället för han.

Mammahjärtat värker. Ja, pappahjärtat också. Såklart. Älskade lilla Minimannen har sin allra första feber i livet. Och den, med besked. Natten har inte varit skön, precis. Men han har varit och är så tapper, Liten. Ögonen är inte lika tindriga som vanligt precis och kinderna är så, så rödrosiga. Han försöker ändå hålla igång, men tycker det är rätt skönt att sitta och se på Pettson och Findus.

IMG_5339_wmSå idag blir det en sån dag, för mig och Liten.

Jag ber en bedjande bön om att det här ska var över fort. Vi har haft det så förbaskat förskonat från minsta lilla gupp, ända sedan Liten föddes. Så nu känns en stark febertopp med en kokhet kamin till bäbispojke, som världens berg av otäckheter.  Mååtte han bli frisk, fort och på en gång.

Älskade Liten. 

Mamma saknar redan den där tornadon som dagligen virvlar och inte alls har tid att sitta still. 

Kram/Mamma

G-VMBJT57ZE4