21012015-IMG_5869Håhå.

…nu känner jag mig som en blandning mellan en urlakad sill och en gammal disktrasa som gjort sitt. Nåja, så farligt som det låter, är det förstås inte. Bara det att jag hållit på och grejat som en arbetsmyra, hela dagen lång. Trött och löjligt nöjd, det är tillståndet hos undertecknad.

Mannen har haft ledig-onsdag så vi bestämde oss för att grejsa med allt möjligt idag, när vi kunde teama liksom. Först var vi ute på en långpromenad, vilka är det som går och går och går och går….., det är vi.

 Så grejjade vi med tråkiga saker i förrådet och äntligen, äntligen kom jag mig för att rensa i Litens garderob. Småstorlekar som ligger där och bara tar plats. Är det något vi inte har sådär hutlöst mycket av här i lyan, så är det plats.

Sen unnade jag mig ett sjuhelsickes träningspass, ett lite längre ett. Mannen var min PT och det slutade med att jag var slut som en jagvetintevad och hade visst kört 9 tabatablock fyllda av jobbigheter. Väldigt roliga sådana. Sen hann jag bara hoppa i en dusch och torka mig så pass torr att jag inte såg ut som en hund som varit ute i spöregn, innan vi drog ner på stan. Jag sprang ett snabbt varv medan pojkarna väntade i bilen. Sen drog vi av en megahandling på stor-ica, fyllde kylskåpet till höjden och bredden.

21012015-IMG_5878Till sist har mannen bjudit mig på en hiiiiimmelskt god vegetarisk lasagne, á la Syrran. Sån där med färska champinjoner frästa i massa vitlök, riven morot, körsbärstomater, färsk spenat,och god ostsås och mängder av mozarella på toppen. Inte så svårt att göra, bara vansinnigt gott.

21012015-IMG_5887
Och jag har precis gräddat sista plåtarna av tekakor, som jag visst drog till och gjorde storsats av här mitt upp i alltihop. Matlagning och bakning, hör kanske inte ihop i det här lilla köket, älskling. Sa mannen, lite extramurrigt och jag låtsades som ingenting.

21012015-IMG_5888Älskar att ha frysen proppad av hembakat och mår så gott i hjärtat när jag får ge Liten mackabitar av morsan-bakat bröd. Gott så det förslår, är det ju också. (HÄR är receptet jag brukar använda. Idag hade jag hälften-hälften vetemjöl special och grahamsmjöl. Och grova havregryn, såklart).

Onsdag, ja. Och nu väntar en kväll av lugn och ro. Soffan är aldrig så skön som när man är riktigt, riktigt trött.

Hoppas du också haft en finfin onsdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4