04022015-IMG_6943

Det var en så himla fin kväll igår.

Mannen gjorde sig fin i skjorta. Och jag i blus.

04022015-IMG_6948

Så åkte vi iväg.

Först hade jag typ magknip och ville vända om så fort vi åkt. Ja, inte vända om på allvar alltså. Men du fattar. Bortsett från några tillfällen när jag och M stack ut och sprang tillsammans i somras, när Liten sov som en stock i vagnen. Då har vi ju inte varit ifrån honom någonting. Jo, just det. En gång i julas, när jag spelade julkonsert. Då var han hos farmor och farfar ett par timmar, eftersom M beslutade att komma och överraska mig i publiken. Och så igår då, längsta gången någonsin. Men allt gick ju bra, såklart. Minimannen är en trygg liten varelse.

Och efter att jag och mannen konstaterat att han har det hur bra som helst, av den långa filmen som skickades till oss på lekpartyt som pågick hos mormor och morfar, så blev vi lugna och plötsligt var vi inne i vår bubbla. Det kändes som om tiden stod stilla och att det bara var vi där. Maten var himmelsk och vi njöt så. Det var precis sådär mysigt och romantiskt som jag drömt om, fast ännu bättre. Plötsligt hade flera timmar gått och det hade varit en så makalöst fin kväll. Bara han och jag.

04022015-IMG_6953

Så återvände vi hem, lyckliga och varma i hjärtat av den fina stunden som varit. Med magarna så nöjda av ljuvlig fjällröding och en maaakalöst stor marängsviss som vi inte mäktade med, ens på två! Vi nästan sprang från bilen och in i huset. Blev mött av en bäbis som provade att äta upp mamman och pappan med alla halv-våldsamma pussar och kramar. Sen somnade vi, tidigt, alla tre. I en kärlekshög jag tackar för, varje dag.

Date, alltså. Bra grej.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4