11022015-IMG_7333Lycka!

…att efter avslutad dag, bli uppmött av mina älskade, älskade. Och det var inte så att vi gick vägen direkt hem. Näpp, vi tog oss en riktigt härlig eftermiddag nere på stan. Inte förrän mörkret föll och magarna började bli middagshungriga, traskade vi hem igen. Vardagslyx.

11022015-IMG_7341_wmLycka är också att äntligen få pussa på den här Minimannen. Den där ungen som jag längtat så efter hela dagen. Och att få hålla min bättre hälft i handen.

Mer om dagen imorn. Nu ska jag joina resten av gänget där i soffan. Ljusen brinner, tvättmaskinen jobbar på (på Litens initiativ. Han gick till tvättkorgen och började bestämt och målinriktat, veva kläder ur korgen. Jag tog det som en pik..) och en nybryggd kaffekopp väntar på mig. Imorn är det torsdag. Och det är min fredag. Med det har vecka ett av låtsasjobbandet avverkats. Håhå, vilken skön känsla!

Ha en skön kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4