22022015-IMG_8300-2

Vilken dag det har varit idag. Idag också! Vädret, alltså. Det är helt otroligt härligt.

Har ni samma, ni med?

Vi har varit ute mest hela dagen idag. Mannen drog iväg och åkte skidor i morse medan jag och Liten tog oss en långpromenad med solen i fejjan. Bland annat förbi affären för att köpa alspånsrökt falukorv. Och Gene tunnbröd.

Idag fick jag sånt pirr i magen när jag var ute på vagnsturen. Skickades tillbaka i tiden,  och fick samma känsla i kroppen, som den allra, allra första turen (HÄR kan ni läsa om den. Magiskt!). Bäbisen var så liten, så liten.

22022015-IMG_8320

Förutom att vi dragit i oss så mycket friskluft vi bara orkat. Har tvättmaskinen jobbat på, vi har tagit svängen ner på storica för att fylla kylskåpet inför nästa vecka och en liten söndagsstädning har visst också blivit gjord.

I övrigt?

Japp. Jag är så nostalgisk och känslosam, varje, varje dag nu, att det inte är klokt. Tänker hela tiden tänk för ett år sedan den här dagen. Så blir jag alldeles nervös då jag tänker tillbaka, nu när jag vet, att det den här tiden bara var dagar tills Liten föddes. Hur vågade jag träna och grejsa på så mycket!?  Särskilt med tanke på att M var så långt borta och uppdragade, och riskerade att inte hinna hem!? Tur att vi hade en dags marginal, med mannen hemma, innan vi drog in på BB….

Nåväl. Nu är det söndagkväll. Vi är tre tröttmosiga typer här hemma. Friskluft kan ta kol på vem som helst, på det där sköna sättet.

Och helgen? -Sa bara svisch, även denna gång. Men väldans vilket fint svisch, sen!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4