02032015-IMG_8966-2


Vi har myst på och sportlovat oss så mycket vi bara orkat idag.

Varit ute på stormig promenad, bäbis sov och jag och mannen började på allvar fundera om vi inte skulle börja packa en flyttkartong eller femton. Men så kom vi på att vi inte hade några kartonger och inte heller visste vi var vi skulle börja, flera månader innan vi borde börja packa liksom. Liten sov långvila och päronen hann då få sig en gemensam träningsdate som höll på ta kol på undertecknad. Vi har dansat på vardagsrumsgolvet, ätit mellis (typ det mysigaste jag vet. Just mellisstuden!) och badat bäbis och sett på Pettson. Varit ute i ruskvädret för att fota för ett uppdrag. Och massa annat såklart. En dag i ett småbarnsliv kan verkligen konsten att gå i ett endaste hujj!Nu är det kväll och vi myser här hemma i lyan. Minimannen delar ut kramar härsan och tvärsan och brottar ner morsan innan han ska hoppa ner i sin precis-nybäddade spjälis.

Det har varit en så fin dag idag, trots det där ruskvädret utanför. Hoppas ni haft en fin dag, ni med!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4