02032015-IMG_8862
Just preis. Häromdagen fick jag paket.

Jag älskar att få paket. Och kommer det dessutom med posten, då är det så spännande att jag smäller av. När paketet innehåller något jag länge önskat mig men inte unnat mig. Då, är det bara så, så bra.

Paketet var från Footway och innehöll såklart…

En dojja. Två, faktiskt.

02032015-IMG_8867

Snygga, bra, bekväma, vädertåliga, lätta att ta på och som funkar till allt. Till klänning eller till coola jeans. På hösten när det är blött eller om jag behöver dra ut i hästhagen (jojo, en dag SKA jag ha en egen hästhage. Med en häst i, faktiskt). En dojja som man kan ha på jobbet, när man ute och leker med Minimannen eller går bort på partaj.

Den där dojjan finns ju inte på riktigt…

02032015-IMG_8872

02032015-IMG_8879

Joho! 

Jag har hittat den!

02032015-IMG_8868

Eller okej; mannen! Har hittat den.

I höstas, när han (kors i taket!) tyckte att han behövde ett par nya skor, så köpte han dessa. Helt galet eftersom det var precis såna jag önskade att han skulle ha, men jag tänkte att jag inte skulle påverka honom…! Blev då alldeles fnittrig när han så stolt visade upp nya paret. Min önskan om ett par egna har inte gett sig, då mannen är så vansinnigt nöjd med sina.

02032015-IMG_8873

Så extraextra glad är jag nu när plötsligt min önskan gått i uppfyllelse och jag har ett alldeles eget par.

Ett par Blundstone 510 leather black. Finns att köpa precis HÄR!

Jag är redan kär. Materiell lycka och kärlek. Ibland är den lyckan och kärleken himla smyghärlig, det bara är så.

(Inlägg i samarbete med Footway)

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4