IMG_0970_wm

Idag är det ett år sedan en sagolikt vacker pojke entrade världen. Lördagen den 8 mars, 06.36. Ett 3980 gram tungt och 53 centimeter långt kärleksknyte. En pojke vi aldrig kunde ana skulle kunna göra oss så lyckliga, hjärtöversvämmande förälskade och välta omkull oss dagarna i ända, av att bara vara han. Han, den finaste lilla minimänniska vi, jag och mannen, kan tänka oss.  Vår älskade son. 

Jag minns allt, som om det vore igår.  Känslan är densamma. Helt magiskt.
Vilket år det varit! Det absolut bästa i hela vårat liv. Vi hade anat, men att föreställa sig känslan att bli förälder. Det går inte. Ord är för små. Och idag har jag så mycket känslor som bubblar inom mig. Orden är fast i bröstkorgen. Men jag känner mig lycklig, varm i hjärtat, stolt och så full av kärlek till mitt barn, mannen och det älskade livet.

Liten? Idag fyller du ett år. 1 år. Mamma och pappa ska göra allt för att du ska få den bästa ettårsdagen i hela stora vida världen.

Grattis Sixten!

Julkort månne???_wm

Vi älskar Dig.

Kram Mamma & Pappa.

G-VMBJT57ZE4