hej, det är jag. Liten! 

Känns längesedan, visst?

IMG_0602-red-2

Igår klädde jag på mig vinteroverallen igen. Solen sken och himlen var blå. Men Göta petter! Vad kallt det var! Vackert i alla fall. Och jag, jag väntade på mormor och morfar.

IMG_0607-red-2

Jag, mamma och pappa var ute och spatserade. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Och mamma och pappa mumlade något om att dom inte riktigt förstått att ”vi är här” än… vadå, ”vi är här”!?. JA? Vi är här. hej, hej… eller vadå?

Äh.

Men, mamma och pappa verkar gladare än vanligt. Lättade liksom. Som om dom vunnit ett lopp, eller så. Vunnit har dom gjort. Och coachen har coachat dom bra, det vill jag säga. Jag, coachen alltså…

IMG_0609-red-2

I alla fall. Efter en Liten-lång väntan. Kom dom till slut. Mormor och morfar.
IMG_0616-redOch vi har myshelg tillsammans. Känns precis hur fint som helst. Det är bara söndagmorgon och vi har massa mysande kvar. Just nu håller jag på att väcka mormor och morfar och Tore-hunden. Det ska dukas fram brakfrukost med massa olika pålägg, hembakt bröd, god juice. Och bryggas kaffe och sånt. Gott ska det bli!

Hoppas att ni också haft en fin helg så långt, och att ni får en braig söndag!

Kram Liten

G-VMBJT57ZE4