IMG_3133-red

Vilken fin första dag ifrån vi har haft.

Jag känner ännu ingen skillnad på när mannen sticker iväg på antingen ett vanligt uppdrag över dagen, eller när han då och då sticker iväg till Huvudstaden eller någon annan stad och blir borta över en natt eller två. Skillnaden kommer väl när han inte kommer hem imorn, eller dagen efter det, eller dagen efter det. Men 18 dagar kommer gå rakertfort, intalar jag mig.

Nåväl.

Vi har haft en strålande dag här hemma i lilla byn. Visserligen grå och snorkall till en början. Men jag och Minimannen gav oss ut på en lång hurtrunda med vagnen och fick härlig motion/sovtid. Så byttes grått och tråkigt, till det här;

IMG_3138-red

Helt ljuvlig vårväder!

Så vi drog ut igen såklart. Och var sedan ute i flera timmar. Liten har lekt, åkt skrinda, gungat, IMG_3116-redoch kastat boll med Torehunden. Jag älskar att vara ute med min Miniman. Och så blir jag sådär vansinnigt nostalgisk av allt vi leker med här hemmahemma. Som den där skrindan, som låter precis som när jag var liten. Eller som det här;

IMG_3175-red

Trampbilen.

Min favorit. Ljudet med den i en rasande fart mot asfalten. Nostalgi. Och Liten, han var överförtjust och ville att morsan skulle springa fort, fort.

IMG_3131-red

Pappamorfar fick även lite hjälp att dra lite ris och sådär… Liten premiärade i sina nya fingervantar, väldigt bra tyckte han!

Ja. Så vi har haft en fin måndag, trots att vi sagt hejdå till pappan för 18 dagar. Men, det ska nog gå bra. Det är fint att längta efter varandra.

IMG_3141-redBjörkarnas knoppar håller på att brista och jag njuter så av den är tiden som är nu. Vi har allt, allt det bästa kvar. Underbart, visst?

Nu är det kvällen och både Miniman och morsa är trötta. Sådär skönt trött, av motion och lek och friskluft och sol i flera timmar. Jag har en plan för kvällen; natta Liten och sedan ha lyxig mammatid. Det vill säga duscha i lugn och ro, dra på sig mjukaste brallan jag hittar och leta fram senaste avsnittet av Unga Bönder. Ett program jag verkligen försöker att följa (är sämst i världen på det där med att se på TV..) men inte lyckas så bra med. Men då finns ju play, det är bra!

Önskar Er en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4