IMG_3144-2-red

hej, det är jag. Liten!

Vet du!

Igår hade jag en så himla rolig dag, mamma lekte med mig som en galning hela dagen typ, typ. Jag var så trött på kvällen att jag somnade tidigare än jag någonsin brukar. Vi gjorde i alla fall massa roliga saker igår, och en sak utav alla var att mamma ledde mig till sandhimlen, där det kryllade av roliga leksaker och jag bara fick grejsa och bli precis hur skitig jag ville.

IMG_3167-2-red

Morsan såg mer än nöjd ut också och så sa hon någonting i stil med.. alltså, sandlåda! Världens bästa barnvakt, ju!? 

…ja, för jag bara satt där. Och lekte och lekte och gjorde brumljud med munnen och försökte pricka sand med spaden i hinken. Försökte liksom inte ens rymma för att göra några andra rackartyg. Och det… hör sannerligen inte, inte, inte till vanligheten. Det är framför Pettson jag sitter stilla, och när jag sover då är jag också lugn. Men alla annan vakentid, är rätt fullfartig. Om jag säger så. IMG_3169-2-red

Torehunden stod som en liten mupp bredvid och ville att jag skulle kasta både boll och pinne. Morsan hjälpte mig och gjorde hunden nöjd, så fick jag sitta i lugn och ro och grejsa med mitt.

IMG_3162-2-redJag och älsklingsmamma.

Och idag är det tisdag!

Och jag tror att vi ska ut på utflykt. Mormor, morfar, Torehunden, mamma och så jag förstås. Det är ren och skär lyx att få så här mycket mormor- och morfar tid.

Och det där med sandlåda… Succé!

IMG_3159-2-red

Tack gullegrannarna för att jag fick låna sandhimlen. När pappa kommer hem från det där landet långt bort, då ska jag fråga om han kan bygga en alldeles egen till mig. 

Ha en bra dag och ta hand om er!

(17).

Liten

G-VMBJT57ZE4